Herman Keppels
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second
Foto: Herman Zandhuis

Borhave begon gretig en doeltreffend aan de wedstrijd. De thuisploeg liep via vlot en snel aanvalsspel naar een 3-0 voorsprong. VOC kwam hierna ook tot scoren maar Borhave bleef het dicterende team.

De Twentse damesploeg behield gedurende zevenentwintig minuten een voorsprong die  halverwege de eerste helft zelfs vijf treffers bedroeg (12-7). Hierna kwam de Amsterdamse ploeg gaandeweg terug. Twee minuten voor de pauze bevocht VOC een voorsprong 15-16, die voorsprong konden ze tot de pauze verdedigen. De ruststand was 16-17. Terecht op basis van het spel.

In de tweede helft was de ploeg van Herman Keppels niet meer in staat het dwingende spel van de eerste helft op de vloer te leggen. Gaandeweg nam VOC afstand. Het resultaat van de trainingsarbeid van de VOC- speelsters openbaarde zich door het hoge tempo dat die ploeg kon blijven spelen, Borhave kon daar niet in meegaan.

Na twee keer dertig minuten was de stand 25-36, uit die stand bleek niet hoe gelijkwaardig de eerste helft was. Borhave kon met opgeheven hoofd het veld verlaten, de huid was duur verkocht, de uitslag viel wat ruim uit maar het verlies was zonder twijfel terecht.

Borhave speelt komende zaterdag 9 november om 20.15 uur in Kwintsheul tegen Quintus. Zaterdag 16 november om 19.30 uur staat vervolgens in ’t Wooldrik de Twentse derby tegen DSVD op het programma.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %