0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

VOC laat in Borne geen twijfel over topstatus 16-35. Borhave kreeg vandaag met VOC de koploper van de eredivisie op bezoek en moest zich neerleggen bij de suprematie van de koploper.

In een gezellige en goed gevulde sporthal ’t Wooldrik in Borne had Borhave alleen de eerste vijf minuten uitzicht op een goed resultaat. De thuisploeg nam een 2-0 voorsprong maar zag die verdampen tot een 2-11 achterstand in een periode van ruim een kwartier waarin de Twentse dames niet aan scoren toekwamen. Met deze tussenfase was de wedstrijd feitelijk al gespeeld.

 

?: Herman Zandhuis.

In het verdere verloop van de eerste helft kwamen beide ploegen onder het toeziend oog van Opa Rinus Israël en vader Frank de Boer (beiden VOC)  over en weer tot scoren maar was er geen twijfel over de sterkere ploeg, dat was VOC. De ruststand was 7-18.

Ook in de tweede helft bleef de suprematie van VOC overduidelijk, Borhave was gewoon te onnauwkeurig en volgzaam om serieus tegenstand te kunnen bieden. VOC werd gaandeweg minder nauwkeurig waardoor de stand voor de thuisploeg enigszins draaglijk bleef.

Eindstand 16-35 en daar was niets op af te dingen.

 

Komende zaterdag 3 maart, speelt Borhave om 19.00 in Dalfsen tegen Dalfsen

Op zondag 11 maart volgt dan de laatste wedstrijd in de reguliere competitie, V&L uit Geleen is dan om 13.00 uur de tegenstander, natuurlijk in sporthal ’t Wooldrik Borne

De geplande oefenwedstrijd van Borhave tegen Oranje <18 op woensdag 28 februari is door het NHV afgezegd, nadere informatie ontbreekt.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %