0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second
DSC_0211k
Borhave D1 kampioen seizoen 2013-2014

Het meisjes D1 handbalteam van Borhave wist zondagmorgen in sporthal ’t Wooldrik in Borne het kampioenschap binnen te halen. Met slechts 1 gelijkspel in de hele competitie hebben ze zich een meer dan waardig kampioen getoond. Als daarbij betrokken word dat het D2 team als tweede in de competitie eindigde, en het D3 team ook kampioen was dan heeft Borhave op dit moment een “gouden” generatie in de D-jeugd rondlopen. Dat is goed om te weten want uit deze categorie meisjes kunnen over 4 – 6 jaar spelers voor de damesselectie gerekruteerd worden.

Het team bestaat uit: Loes Veldhuis, Indy Gerrits, Anouk Ensink, Juliëtte Wiggers, Marit Kokkelkoren, Lisette Nijhuis, Maud Lansink Rotgerink, Danique Speckmann, Ryanne Engelaar, Femke Grotenhaar en Selina Nieuwkamp, de leiders zijn Lean Nijhuis en Fons Lansink Rotgerink die tevens trainer is. En hebben als shirtsponsor Nijhuis Tuinpracht en Ensink mode.

Borhave D1 was in de kampioenswedstrijd veruit de superieur van Bentelo na een ruststand van 11-3 stond er bij het laatste fluitsignaal 26-6 op het scorebord. Saillant detail, dinsdag aanstaande spelen de dames seniorenteams van Bentelo ook een wedstrijd dan in de nacompetitie van de eerste divisie. Wij hopen dat de Borhave dames zich zullen spiegelen aan de D1 jeugd!

DSC_0240k
in het kader van “Sportstimulering jeugd” van de gemeente Borne, werd D1 getrakteerd via de Gemeente Borne-actie “Lekker Fit?!”

De jongedames hebben het kampioenschap uitbundig gevierd. Na afloop van de wedstrijd kregen de kampioenen een medaille, bloemen, diverse cadeaus en van de ouders kregen ze prachtige Roze kampioen T-shirts elk voorzien van de eigennaam. Tevens kregen ze in het kader van “Sportstimulering jeugd” van de gemeente Borne, in het kader van de actie “Lekker Fit?!”, een gezonde snack aangeboden  Waarvoor dank.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %