0 0
Read Time:1 Minute, 43 Second

Borhave opnieuw met lege handen terug uit Noord-Holland tegen SEW 21-20.
Zaterdagavond 19.00 uur Nibbixwoud, De start van het eindspel richting nacompetities. Beide ploegen zijn concurrent voor de laatste plaats in de nacompetitie, Borhave staat één punt achter SEW.

Het was een wedstrijd tussen gelijkwaardige ploegen, vooraf verwacht en in de hal bevestigd. Scoren was moeilijk want beide ploegen hadden het verdedigend uitstekend in orde. Het verschil tussen beide ploegen was in de eerste helft maximaal 2 doelpunten. In de eerste helft verscheen er 8 keer een gelijke stand op het scorebord, en 5 keer was er sprake van een wisseling in de ploeg met voorsprong. Bij rust had Borhave een voorsprong 9-10, vier seconden voor de rust gescoord.

Gelijkwaardig
Ook de tweede helft was er sprake van gelijkwaardigheid, al was het Borhave dat het eerst enige tekening leek te brengen in de strijd, na zeven minuten was het 10-13. Pas halverwege de tweede helft trok SEW de stand weer gelijk 15-15. Vanaf dat moment nam SEW ook de voorsprong, zonder echt weg te kunnen lopen. Met nog 4 minuten op de klok was de stand weer gelijk, 19-19 en op 26 seconden van het eindsignaal scoorde Borhave de 20-20. In de laatste 16 seconden van de wedstrijd nam SEW de derde ? time-out in de tweede helft. Na de laatste aanwijzingen wist SEW 2 seconden voor tijd de 21-20 te scoren. Dit was de laatste treffer in dit enerverende duel.
Borhave verloor, maar verkocht de huid duur. Borhave staat op plaats 8, met 3 punten achterstand op plaats 6. Het overbruggen van de achterstand is niet onmogelijk maar weinig waarschijnlijk. Borhave zal zich echter blijven richten op de hoogst mogelijke plaats in de reguliere competitie.

Woensdag aanstaande speelt Borhave om 20.00 uur in de achtste finale van de beker thuis in Borne tegen E&O.
Volgende competitie thuiswedstrijd: zondag 12 februari, tegenstander is dan concurrent V&L Geleen. De wedstrijd start om 13.00 uur in sporthal ’t Wooldrik in Borne. Borhave.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %