0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Zondag 15 maart stond de laatste wedstrijd in de reguliere competitie van de handbal eerste divisie op het programma. Borhave tegen degradant Nieuwegein. Een wedstrijd die nergens om ging en dat was merkbaar. Borhave was weinig geïnspireerd en Nieuwegein kwam alleen met de intentie de schade beperkt te houden.

De wedstrijd verliep stroef in Borne, getuige de stand 3-3 na 12 minuten. Veel onnauwkeurigheden lieten de wedstrijd te traag en stroperig verlopen. Na de 3-3 tussenstand kwamen de Bornse dames langzaam beter in de wedstrijd en ze liepen vlot weg naar de 12-5 ruststand.

Na de rust was het spel iets beter en iedere speler kon zijn minuten maken. De wedstrijd kabbelde naar een terechte 25-11 eindstand.

De Borhave dames maken zich op voor de nacompetitie die op zondag 22 maart om 15.00 uur start in Borne tegen Fortissimo uit Cothen, vervolgens zijn er nog thuiswedstrijden op zondag 29 maart en dinsdag 14 april. De uitwedstrijden worden gespeeld tussen 24 en 26 (midweek) maart, 11 of 12 april en 18 of 19 april.

Volgend weekend, zondag  22 maart, speelt Borhave thuis in Borne om 15.00 uur (let op afwijkend tijdstip). Dan staat het eerste duel van de nacompetitie tegen Fortissimo uit Cothen op het programma.

Ook dan rekenen de dames van Borhave op de steun van het thuispubliek. D

Dit artikel is ingezonden door Marcel Varenhorst

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %