0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

Beide ploegen teleurgesteld met het resultaat.
Zondag 12 februari zowel Borhave als Vlug & Lenig moeten winnen om kans te blijven houden op een plaats in de (veilige) kampioenspool van de nacompetitie. Met het behaalde gelijkspel schieten beide ploegen niets op.

Borhave begon goed en gedreven aan de wedstrijd en na de inleidende schermutselingen had de ploeg na 6 minuten een 4-1 voorsprong. V&L kwam bij tot 4-3 maar Borhave herstelde het gaatje op 6-3 en 7-4. De gasten uit Geleen waren echter niet van zins de wedstrijd zonder slag of stoot uit handen te geven, ze kwamen terug naar 7-7. Vervolgens was de wedstrijd tot 11-11, 5 minuten voor de rust in balans. In de laatste 5 minuten van het gemiste kansen festival wist V&L een voorsprong te nemen. Ruststand 11-13.

Na de pauze had Borhave moeite met scoren, na 10 minuten keek de thuisploeg tegen een bij 13=18 tegen een achterstand van 5 doelpunten aan. Na een time-out van Borhave kwam de thuisploeg stapje voor stapje naderbij. Vijf minuten voor tijd stond het 20-21, Borhave kreeg alsnog het geloof in een goede afloop. In de bloedstollende laatste periode wist de thuisploeg de achterstand tot nul te reduceren, echter een voorsprong nemen was niet meer mogelijk.

Afsluiting reguliere competitie
De terechte einduitslag was 22-22 in een duel dat gedomineerd werd door de doelverdedigers. Na dat puntverlies rest Borhave een plaats in de degradatiepoule, tegenstanders daarin zijn Kwiek en E&O, de vierde tegenstander is V&L uit Geleen of SEW uit West-Friesland. Volgende week is de laatste speelronde, Borhave speelt dan in Raalte tegen Kwiek, een mooie regioderby als afsluiting van de reguliere competitie.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %