0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Dinsdagavond 14 jan 20.00 uur sporthal ’t Wooldrik, de ploegen van Borhave en E&O2 maken zich op om de zaal te betreden nadat deze door volleybal (training) was verlaten. De laatste regionale ronde van het nationale beker toernooi kon beginnen. Nadat het speelveld ingericht was en de teams gereed, kon de wedstrijd van start gaan.

Borhave wilde vanaf de start het initiatief nemen en scoorde al snel, waarna ook E&O2 dat in de hoofdklasse speelt weer gelijk wist te maken. Hierna stokte het scoren even, mooie aanvallen werden niet doeltreffend afgesloten. Na deze korte hapering zetten de Bornse dames aan en namen in rap tempo afstand naar 6-1 alvorens de tegenstander weer wist te scoren. De Bornse dames bleven geconcentreerd spelen en iedereen kreeg ruimschoots speelminuten.

In het vervolg van de eerste helft was de rentree van Moud Vlaskamp, die een halfjaar vanwege haar studie in het buiteland was, een memorabel moment, zij scoorde de laatste treffer in de eerste helft, De ruststand was 20-7.

2014-01-14 Moud Vlaskamp
Moud Vlaskamp terug uit de V.S. !!

Na de pauze bleef het beeld gelijk, vermeldenswaard was dat de tegenstander vanaf 13-7 tot 29-7 geen doelpunt wist te maken. Iedereen kwam tot scoren en bij het eindsignaal stond een stand van 44-13 op het scorebord.

Door deze overwinning hebben de Borhave dames zich geplaatst voor de laatste 16, deze wedstrijd spelen de Bornse dames thuis. De tegenstander zal door loting bepaald worden, maar het is een eredivisieploeg (vorig seizoen) loting is nog niet bekend. De wedstrijd vind plaats op dinsdag 11 februari in Borne.

Borhave speelt zondag 19 januari om 14.00 uur in Borne tegen Quintus2, de nummer 2 uit de competitie.

(Dit artikel is ingezonden door Marcel Varenhorst)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %