HANDBAL - Borhave
Foto: Herman Zandhuis

Met nog 3 wedstrijden te gaan in de reguliere competitie hebben de meiden van Borhave geen makkelijke tegenstanders. Zondag 19 januari treffen ze VZV thuis. VZV doet goede zaken en heeft afgelopen weekend zelfs gewonnen van de koploper VOC met 30-26. Maar dat mag de pret niet drukken, want voor Borhave is ook dit een belangrijke wedstrijd.

Borhave staat momenteel op plek 8 met 10 punten, er staan 3 ploegen boven hen met 11 punten daar kan nog van alles gebeuren. Het beloofd dus een spannende slot fase in de reguliere competitie te worden. Na de laatste 3 wedstrijden is het duidelijk wie er gaan spelen in de kampioenspoule en wie er gaat spelen in de degradatie poule.

Borhave gaat er alles aan doen om nog bij de top 6 te komen, maar de dames weten dat dit heel lastig gaat worden met een programma voor de boeg tegen de nummer 1, 3 en 4. Maar niets is onmogelijk!

Afgelopen weekend heeft Borhave goede zaken gedaan om gelijk te spelen tegen V&L, dit is en blijft altijd een lastige tegenstander, helemaal in het verre Limburg. Maar na een busreis in de benen van dik 2 uur hebben de meiden toch een mooie handbal wedstrijd neer gezet. Eindstand 31-31. Met dit resultaat gaat Borhave zondag met goede moed de wedstrijd in.

Zij hopen jullie daarom allen weer te zien in ‘t Wooldrik te Borne om 13.30 uur voor de een na laatste thuis wedstrijd van de reguliere competitie.