0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

Zondag 14 januari 2014: welp van de week IsabelKomende zondag,  5 januari 2014 om 14:00 uur in Sporthal ’t Wooldrik, speelt Dames 1 thuis tegen United Breda.

Welp van de week is dan: Isabel Nijhuis, speelster uit onze F1! Isabel is voor de 2e keer de handbal ingerold via haar moeder Lean en zus Lisette (resp. leidster en speelster van onze huidige D1).  Ze heeft eerder toen onze mini’s in Hengevelde handbalden ook een tijdje meegedaan maar het 1x in de 4 weken partijtjes spelen beviel haar niet zo goed destijds. Nu ze bijna wekelijks als F1 speelster in de grote zaal mag handballen is ze weer 4 maand met veel plezier actief.

Isabel is 7 jaar, leerlinge van De Esch-school en is een fanatieke sportster: ze zit naast handballen ook nog op turnen.  Turnen is voor handballers een prima aanvulling, zeker omdat ze het keepen ook nog eens leuk vind dus wie weet hebben we hier in de toekomst een mooi lenige keeper aan bij Borhave. Maar of ze blijft handballen daar zijn we nog niet uit: ze geeft namelijk aan ons op dat ze later de beste turnster van de wereld wil worden. Maar daarnaast geeft ze gelukkig toch ook aan later “hééééél graag” in Dames 1 te willen handballen!

Naast Lean en Lisette is ook haar vader een trouw supporter van haar. Hennie heeft vast gedacht dat hij als enige “niet-handballer” uit het gezin Nijhuis zich iets meer aan Borhave moest verbinden en is met zijn hoveniersbedrijf Tuinpracht Nijhuis mede-shirtsponsor van de D1 geworden.

Rest nog te berichten dat Isabel’s lievelingskostjes patat en pannenkoeken zijn en dat ze het liefst op TV kijkt naar Nickelodeon. Isabel héééél veel plezier bij Dames 1! We hopen dat je een leuke middag hebt en een spannende wedstrijdstrijd zult zien!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %