0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

img-20161120-wa0010615Enige Twentse vereniging met Jongens B én D team
Borhave komt de laatste jaren regelmatig in het nieuws met de uiterst succesvolle dames en meisjes handballers, maar er zijn meer smaken. Naast het langzamerhand vrij oude heren seniorenteam kent Borhave al jaren een jongensteam, dit team is nu ingedeeld in de B-jeugdcategorie. Ze spelen in de regio van Apeldoorn tot Winschoten.

Sinds dit seizoen is er ook een volledig tweede jongensteam actief, Jongens D. Ze zijn in de zomer in het beachhandbal Nederlands kampioen. Toen met aanvulling van een aantal jongen spelers die normaal in het oudere team spelen. Door nieuwe leden aanwas zijn ze nu niet meer afhankelijk van aanvulling.

De (9) jongens zijn enthousiast en worden momenteel begeleid door twee oud-Borhave handballers.
Samen nemen ze het op tegen de tegenstanders in Twente. Doordat Borhave groeit, was er dringend behoefte aan nieuwe kleding voor dit jongens handbalteam. In de zoektocht naar een potentiële sponsor is er contact gezocht bij een vroegere teamgenoot van de leiders, Jan Ellenbroek. Nu kunnen de jongens de competitie ingaan in een nieuw tenue aangeboden door “De Lemerij”

Op de foto de spelers: Milan Hazewinkel, Jarne Oude Breuil, Siebe Speckmann, Joran Hazewinkel, Teun Maatje, Elmer Oude Breuil, Sem Vinke, Jason Aarninkhof en Wout Kroeze samen de leiders Koos Maatje en John Beien en de Sponsor Jan Ellenbroek.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %