0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

Borhave blijft koploper na 5e duel zonder puntverlies
Zondagmiddag 13.00 uur stond de wedstrijd Borhave – United Breda op het programma. Dit was al weer de 4e uitwedstrijd dit seizoen voor de ploeg uit Breda. Ondanks het grote aantal uitwedstrijden kwam United als nummer 6 naar Borne met slechts 1 verlieswedstrijd. Borhave heeft nog een ongeschonden status deze competitie en staat samen met Quintus 2 op kop in de eerste divisie. Borhave heeft het in Borne altijd lastig tegen United

Ook deze wedstrijd was het United dat het eerste verschil wist te maken, na 6 minuten stond er 1-3 op het scorebord. Twee minuten later was die achterstand geneutraliseerd waarna de Bornse dames gestaag aan een voorsprong gingen bouwen.

Eline Legtenberg scoort 10 keer tegen Breda
Eline Legtenberg scoort 10 keer tegen Breda

Borhave was sterker in deze wedstrijd, maar het was aan beide kanten vooral werken, te veel ging er mis en het was regelmatig een harde wedstrijd. De ruststand was 15-12.

In de tweede helft veranderde het beeld niet, het afronden ging wel achteruit. Zo werden er 6 strafworpen van United gestopt of gemist. De wederom uitstekend keepende Danique Trooster maakte het United niet gemakkelijk. Ondanks de vele kansen wist Borhave het gat niet echt te slaan, telkens bleef United op een afstand van maximaal 6 doelpunten. Daarmee bleef het een wedstrijd.

Na twee keer 30 minuten gaf het scorebord 25-20 weer, een toch wel terechte winst in een voor Borhave te weinig dominante wedstrijd.

Volgende week spelen de Bornse speelsters op zaterdag om 19.30 uur de derby in Bentelo. De volgende Team - 11 okt (568 x 321)thuiswedstrijd van de Borhave dames vindt plaats op zondag 25 oktober, 13.00 uur in sporthal ’t Wooldrik in Borne. Dan wederom een derby nu tegen DSVD Deurningen.

 

Dit artikel is ingezonden door Marcel Varenhorst

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %