0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Het dameshandbalteam van Borhave dat vrijdagavond voor de vierde achtereenvolgende keer tot sportploeg van Borne uitgeroepen werd, moest zaterdagavond in Amsterdam aantreden tegen landskampioen VOC. De wedstrijd leverde een ingecalculeerd verlies op 37-25.

In Amsterdam werden de Bornse gasten in de eerste vijf minuten overrompeld. VOC liep in die tijd weg naar een 5-1 voorsprong. De volgende vijf minuten gaven een zelfde resultaat dus 10-2. VOC scoorde en Borhave miste te veel kansen, in die fase wist alleen Geke Seiger het net te vinden. Langzamerhand kwamen de gasten in de wedstrijd. Winnen was onmogelijk maar de Tukkers wilden zich niet laten wegspelen. Eindelijk kwam Borhave zelf ook aan het scoren, waardoor er na twintig minuten een 18-7 stand op het scorebord stond. Borhave ging verder mee met VOC en bij rust was de stand 23-12.

Een groot deel van die achterstand werd opgelopen in de eerste tien minuten. De rest van de wedstrijd geeft een beter gevoel. Vooral Priscilla ter Elst was vandaag op dreef met 11 doelpunten, waarvan 8 in de tweede helft.De tweede helft vertoonde het beeld van de tweede fase van de eerste helft, VOC bleef sterk en dicterend, Borhave liet zich echter niet wegspelen. Uiteindelijk stond er een eindstand 37-25 op het scorebord.

De volgende thuiswedstrijd is zaterdag 23 december, dan is provinciegenoot en grootmacht Dalfsen om 19.00 te gast in Borne.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %