0 0
Read Time:1 Minute, 37 Second

Borhave DS1 - Westfriesland DS1, 20 - 27 (8 - 13)Verlies tegen Vlug&Lenig voelt aan als winst
Zaterdagavond stond voor de dames van Borhave de verre uitwedstrijd in Geleen tegen Vlug&Lenig op het programma. De Bornse dames wilden iets rechtzetten na twee mindere wedstrijden op rij. Ondanks het verlies met één doelpunt zijn de tukkers er in geslaagd de doelstelling te realiseren. Er was bezieling, werklust en spelplezier, maar net geen punt(en).
Borhave begon goed in sporthal Glanerbrook, het team had tot halverwege de eerste helft het initiatief waarbij de stand tot 7-7 steeds in evenwicht bleef. In het tweede deel van de eerste helft nam de thuisploeg het initiatief over en nam gestaag afstand. De achterstand bedroeg maximaal 4 doelpunten. In deze fase verviel Borhave weer in onnauwkeurig spel, een herhaling van de laatste wedstrijden leek in het verschiet te liggen. Borhave kwam nog terug tot 12-10, maar op slag van rust scoorde V&L 13-10.

Tweede helft: Borhave komt herboren terug
In de rust lag een pakketje zelfbewustzijn op de speelsters te wachten. De begeleiding verrichtte een klein wonder want de dames stonden gretig klaar voor de tweede helft.
Binnen de 5 minuten was de stand terug in evenwicht, 13-13. Hierna ontspon zich een boeiend duel waarbij beide ploegen geen duimbreed wilden toegeven. In een fase tussen de 10e en de 15e minuut kwamen beide ploegen niet tot scoren, mede dankzij uitstekend keeperswerk, Cynthia Snippert stond er vandaag weer. De ploegen hielden elkaar weer in een ijzeren greep en die bleef tot 20-20 na 25 minuten intact.
In de laatste 5 minuten wist de thuisploeg een gaatje van 2 doelpunten te slaan 22-20, Borhave kwam nog terug tot 22-21 maar daarmee was de koek op.
De gasten hebben vergeten zich te belonen voor het goede spel.

Volgende thuiswedstrijd: Zondag 6 november, tegenstander is dan Kwiek uit Raalte. De wedstrijd start om 13.00 uur in sporthal ’t Wooldrik in Borne

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %