0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

2014-03-15-uit-n-BEVO-jongeZaterdagavond stond voor Borhave de verre uitwedstrijd tegen BEVO uit Panningen (Venlo) op het programma. Dit was tevens de laatste reguliere competitiewedstrijd.

De bornse dames spelen vaak niet echt fijne wedstrijden in Panningen. Voor deze wedstrijd was dat niet anders.

Met een gezelschap van 35 personen, waaronder het jongens C-team van Borhave die de laatste competitiewedstrijd van hun trainer Chantal Berlauwt wilden bijwonen, togen de bornse dames naar Limburg voor de wedstrijd.

Borhave kwam goed uit de startblokken en speelde de gehele eerste helft gedegen, ondanks de extra portie fysieke inzet die door de tegenstander ingebracht werd. De arbitrage beoordeelde deze inzet als reglementair en Borhave had hier duidelijk moeite mee.

Na een lang gelijk opgaande wedstrijd nam Bevo rond de 20e minuut een voorsprong van 2 doelpunten. Deze werd geconsolideerd tot het rustsignaal 16-14.

In de tweede helft trok BEVO het initiatief veder naar zich toe en nam met zeer fysiek en hard spel een ruimere voorsprong, ondanks 5 tijdstraffen behield BEVO de voorsprong. Het bornse team kwam gelukkig fysiek ongeschonden uit de strijd BEVO heeft met deze overwinning een plaats in de nacompetitie afgedwongen, blijkbaar was dit de drijfveer. Na afloop van de wedstrijd bleek de situatie net niet uit de hand te zijn gelopen en was de begeleiding van Borhave gelukkig dat de ziekenboeg niet verder gevuld is.

Zo als het zich nu laat aanzien zal Borhave niet in de nacompetitie uitkomen, het team kan zich volledig gaan richten op het volgende seizoen.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %