0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

Borhave mist laatste beetje geluk om te winnen.
Zaterdagavond was het de tweede aflevering in het debutantenbal, nu in het Noord-Hollandse het Veld, ook deze aflevering toonde de gelijkwaardigheid van de ploegen aan. VZV dat een betere positie op de ranglijst heeft, had in de midweek inhaalwedstrijd tegen V&L vertrouwen getankt, maar dat weerhield de gasten uit Borne er niet van om het initiatief naar zich toe te trekken. Halverwege de eerste helft had Borhave nog steeds een voorsprong 5-7. De thuisploeg, die vandaag niet toekwam aan het geliefde spel met de snelle break, wist de stand weer in balans te brengen en trok in de slotfase de voorsprong naar zich toe, waardoor de ruststand 11-9 was. Borhave had in die fase problemen met het scoren.

Tweede helft
Ook de tweede helft was er sprake van gelijkwaardigheid, waarbij VZV op een gegeven moment wel een voorsprong kende van 4 doelpunten. Na 50 minuten was er echter weer evenwicht bij een 19-19 stand. In de laatste 10 minuten wist VZV het definitieve verschil te maken de stand was 24-22, exact de stand in Borne echter daar was Borhave de winnaar.

Na deze wedstrijd staat VZV met 15 punten op een plaats die recht geeft op de kampioenspool. Borhave staat op de 8e plaats, met 3 punten achterstand op plaats 6 die eveneens recht geeft op de kampioenspool. Lastig maar niet onmogelijk.

 

Volgende thuiswedstrijd: zondag 29 januari, tegenstander is dan Cabootergroep Venlo. De wedstrijd start om 13.15 uur in sporthal ’t Wooldrik in Borne. Borhave heeft dan nog iets recht te zetten voor de mislukte tweede helft uit in Venlo.

 

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %