0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Borhave heeft zondag 21 september ook het derde competitieduel winnend afgesloten. Fortissimo uit Cothen (Utrecht) werd in Borne volledig overklast door het Bornse dameshandbalteam.

De Bornse dames gingen zeer gedreven van start in dit duel, toch duurde het bijna 4 minuten voor het eerste doelpunt van het duel te noteren viel, daarna ging het snel, want na 12 minuten was de wedstrijd feitelijk al gespeeld, Borhave had op dat moment een 8-0 voorsprong. Gedreven en zeer sterk verdedigend werd Fortissimo volledig van de mat gespeeld, via 8-1 en 13-5 klonk na 30 minuten het rustsignaal bij een stand 17-6. Opmerkelijk was dat er op dat moment al door 7 van de 11 veldspeelsters gescoord was.

Wie veronderstelde dat Fortissimo na de rust de bakens zou verzetten kwam bedrogen uit, Borhave bleef volledig geconcentreerd en regisseerde de wedstrijd. Via 22-7 en 27-12 liep de wedstrijd naar een eindstand van 31-15. Het bij Borhave 14-jarige talent Danique Trooster mocht in de laatste fase van het duel de plaats onder de lat overnemen van de wederom uitstekend acterende Cynthia Snippert. Ook Danique liet zien dat ze een enorme potentie heeft, ze stond alsof ze dit dagelijks doet.

Een ander vermeldenswaardig feit: Alle 11 speelsters van Borhave kwamen in dit duel tot scoren. Die brede dreiging alsmede de uitstekende verdediging staan op dit moment garant voor de superieure seizoenstart.

Volgende week spelen de Bornse dames in Naaldwijk tegen WPK Westlandia.

De volgende thuiswedstrijd word gespeeld op zondag 5 oktober om 14.00 uur in Borne. Tegenstander is dan VELO uit Wateringen bij Den Haag.

(artikel ingezonden door Marcel Varenhorst)

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %