0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Zaterdag 13 september 2014 vond al weer het tweede competitieduel in de handbal eerste divisie plaats. Et de wedstrijd in en tegen Bentelo stond een onvervalste derby op het programma. Dit duel is tevens een graadmeter waar de teams staan. Borhave had thuis overtuigend gewonnen van het reserveteam van SEW, Bentelo daarentegen had uit verloren van eredivisiedegradant Aalsmeer.

Het was een mooi duel waarbij Borhave al snel het initiatief naar zich toe wist te trekken. Bentelo had vooral moeite om tot scoren te komen vanwege de sterke verdediging van Borhave.

Borhave nam in de beginfase van  de wedstrijd een kleine voorsprong. Na ruim 20 minuten op een stand 7-7 was die weer teniet gedaan. Wederom namen de Bornse dames het initiatief, in de laatste fase van de eerste helft liepen ze snel weg naar een ruststand van 10-14. Met deze tussensprint had Borhave, zo bleek, definitief afstand van de tegenstander genomen. In een steeds spannende wedstrijd hielden de Bornse handbalsters het hoofd koel en bleven prima verdedigen en vooral ook regelmatig scoren.

De eindstand van 26-33 gaf blijk van de overtuigende overwinning. Borhave nestelt zich ook dit seizoen in de top van de eerste divisie.

De volgende wedstrijd zondag 21 september om 14.00 uur in Borne. Tegenstander is dan Fortissimo uit Cothen. De wedstrijden  van Borhave worden gespeeld in sporthal ’t Wooldrik.

 

Ingezonden door: Marcel Varenhorst

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %