0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second
Eline Legtenberg breekt door de verdediging van Quintus
Eline Legtenberg breekt door de verdediging van Quintus-2

Zondagmiddag wederom een topper voor Borhave, het opleidingsteam van Quintus kwam op bezoek. Quintus-2 is ook dit seizoen een topper in de eerste divisie en stond op een tweede plaats, nummer 2 tegen nummer 5.

Al snel ontspon zich een mooie wedstrijd van 2 ploegen die graag een snel technisch spel willen spelen. Vanaf 2-2 na 3 minuten na Quintus het initiatief, het team liep snel weg naar een 3-6 voorsprong. De opgebouwde marge bleef lang in stand, de score aan beide kanten stokte, mede door uitstekend keeperswerk. Borhave kon de achterstand langzaam en moeizaam terugdringen. Bij 9-9 (23e minuut) was het evenwicht weer hersteld. De strijd om de voorsprong kon opnieuw beginnen. De Bornse handbalsters wisten het initiatief over te nemen en gingen de rust in met een 12-11 voorsprong.

Na rust bleef de wedstrijd in balans, geen van de ploegen wist een beslissende voorsprong te nemen en scoren bleef moeilijk. Uiteindelijk wist het Bornse team de wedstrijd naar zich toe te trekken met de kleinst mogelijke marge, 22-21. Het publiek kreeg een spannende wedstrijd voorgeschoteld die de volle 60 minuten spannend was en met alle ingrediënten van een topper. Twee ploegen die het handballend wilden oplossen, arbitrale beslissingen die discutabel waren maar niet bepalend. Het publiek was winnaar en Borhave hield de punten.

De volgende thuiswedstrijd van Borhave is op zondag 2 februari tegen Nieuwegein

(Dit artikel is ingezonden door Marcel Varenhorst)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %