0 0
Read Time:48 Second

Borhave dames 1 heeft zaterdagavond een oefenwedstrijd in Albergen tegen De Tukkers Dames 1 met 23-42 gewonnen. Door blessures van Bernice Hesselink en Danique Trooster deden Nina Lansink Rotgerink, Carlijn Maas en Birthe Koebrugge met Dames 1 mee. Vanaf het begin van de wedstrijd was het verschil tussen de Eredivisie en de 2de divisie al snel te merken. Borhave speelden alert en stond de hele wedstrijd op scherp. In de rust waren de bezoekers uit Borne al uitgelopen naar een stand van 13 -21 in voordeel van Borhave. In de 2de helft veranderde er niet veel in het spelen van de Bornse Club. De dames van Borhave liepen uit naar een eindstand van 24 – 43!

Na afloop van de oefenwedstrijd werd uitslag van de nacompetitie bekend. De spannende eindstrijd werd beslist in het voordeel van VZV, die we volgend seizoen in de ere-divisie gaan treffen.
Fortissimo, Foreholte en DSVD Deurningen spelen komend seizoen wederom in de eerste divisie.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %