0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Borhave - Bevo (zondag 29-03-2015)Zondag 29 maart, voor Borhave staat het tweede duel in de nacompetitie tegen BEVO op het programma. Bevo strijd om de laatste kans in de nacompetitie na een verlies en een gelijkspel tegen respectievelijk PSV en Fortissimo. Borhave wil graag het goede gevoel uit Eindhoven, na de overwinning op PSV, meenemen in dit duel.

Vandaag hadden de Bornse dames wat moeite met het in de wedstrijd komen. Het team liep tegen een 0-2 achterstand aan en na 8 minuten ook nog 2-4. Te veel onnauwkeurigheden in het afsluiten strooiden zand in de machine. Daarnaast ging Bevo ook gewoon gedreven het duel in. Langzaamaan bogen de Bornse handbalsters vervolgens de stand om en na een kwartier was de stand 6-4 en was de wedstrijd onder controle. Borhave wist in het vervolg van de eerste helft gestaag het verschil op te voeren. De ruststand was 14-9, een geruststellende voorsprong.

Na rust liepen de Bornse dames gestaag weg naar een verschil van 9 doelpunten, na 10 minuten stond die voor het eerst op het scorebord bij een 20-11 tussenstand. Dat verschil bleef gedurende het vervolg van de wedstrijd bestaan. De eindstand was 26-17, waarbij jeugdspeelster Maaike van den Nieuwboer een wonderschone treffer wist aan te tekenen in de slotfase.

De volgende thuiswedstrijd is op dinsdag 31 maart ’s avonds om 20.15 uur, het uitgestelde duel Borhave – Fortissimo.

Dit artikel is ingezonden door Marcel Varenhorst

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %