0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Na twee kerstdagen gingen deze dames voor het eerst naar het handbaltoernooi in Dalfsen. Helaas waren Liv en Merilyn er vanwege ziekte niet bij.

De eerste wedstrijd was tegen Langeveen, deze club zit niet bij ons in de competitie dus maar eens kijken hoe het zou gaan. De teams waren aardig aan elkaar gewaagd en het ging best gelijk op, maar Borhave wist deze wedstrijd naar zich toe te trekken en won de wedstrijd met 2-5.

 

Op naar de tweede wedstrijd, deze was tegen Dalfsen D3.

Ook dit was weer een leuke wedstrijd om te zien, het spel golfde echt op en neer. Dalfsen zette meteen druk vanaf onze eigen keepster, en daardoor kon Borhave er snel uitkomen. Deze wedstrijd werd gewonnen met 8-6.

De derde wedstrijd werd er gespeeld tegen Kwiek D3. Deze tegenstander zit ook niet bij ons in de competitie, wel bij Borhave D2 (en de coach van de D2 zei al dat we die wel konden hebben!) Ook dit werd weer een leuke wedstrijd, eerst stonden we drie goals voor en zo scoorde Kwiek weer een paar keer zodat het nog heel spannend werd. Maar ook deze wedstrijd werd gewonnen met 6-4.

De vierde en laatste wedstrijd werd er tegen HHZD D2 gespeeld. Om er met de winst van door te gaan moesten we gelijk spelen of winnen!

We gingen heel voortvarend van start en binnen een paar minuten stonden we al met 4-1 voor. Bij vlagen kwamen er mooie combinaties voorbij! En ondanks mooie reddingen van Carlijn was de eindstand 9-2 in het voordeel van Borhave!!

 

Bij de prijsuitreiking mochten de dames een mooie bal ophalen!

 

Met dank aan Sandra Steenwelle voor het insturen!
Ook een wedstrijd verslag op de site? Mail ons op webmaster@borhave.nl!

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %