0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

Borhave moest zaterdag al om 18.45 uur in Aalsmeer spelen. Mede met het oog op de weersverwachting betekende dit een vroeg vertrek vanuit Borne. En de hoop op een terugreis op asfalt zonder ijzel. Beiden zijn gelukt.

Borhave wist dat dit geen gemakkelijke wedstrijd zou worden, ook in de thuishal was Aalsmeer een geduchte tegenstander gebleken. Dat was ook vandaag het geval.

Al snel in de wedstrijd wist Aalsmeer een 4-1 voorsprong te creëren die Borhave vervolgens weer tot 1 doelpunt wist te reduceren 4-3. De thuisploeg nam daarna weer het initiatief en wist weg te lopen naar 8-4, maar de wedstrijd kende niet echt een bovenliggende ploeg. Aalsmeer had wel steeds de leiding. Aan het einde van de eerste helft kwamen de ploegen op gelijke hoogte 13-13 en in de laatste seconden nam Borhave voor het eerst de leiding 13-14, dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft brandde de strijd echt los, beide ploegen wilde de punten veroveren. Een enerverend handbalduel ontspon zich in de Aalsmeerse sporthal ‘de Bloemhof’.

Gedurende de gehele tweede helft lagen de ploegen nooit meer dan twee doelpunten van elkaar. Het voorspellen van een winnaar was pure speculatie. In de tweede helft stond 10 keer een gelijke stand op het scorebord. De tiende keer 28-28 was 30 seconden voor het eindsignaal en dit was tevens de eindstand. Een minuut voor het einde leek dat nog niet voor de hand liggend omdat Aalsmeer op dat moment 28-26 voorsprong had. Borhave kwam gelijk via een strafworp en een break-out in die laatste minuut. Conclusie: een prima wedstrijd door beide ploegen en een terecht gelijkspel.

Daar ook koploper Kwiek een gelijkspel behaalde blijft de stand aan kop in de eerste divisie ongewijzigd.

De volgende thuiswedstrijd vindt plaats op zondag 1 februari om 14.00 uur. Op die dag staat de wedstrijd tegen BEVO uit Panningen op het programma.

 

– dit artikel is ingezonden door Marcel Varenhorst – 

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %