0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

2014-04-06 Eline schot
Zondag middag speelden de dames van Borhave de vierde wedstrijd in de nacompetitie tegen Kwiek. In Raalte hadden de Bornse dames gewonnen maar Kwiek heeft daarna de draad weer opgepakt en stond 1 punt achter Borhave. Het begin was van twee kanten veelbelovend, er werd gestreden om iedere bal en teams hielden elkaar gedurende de gehele eerste helft in de houtgreep. En de stand bleef voortdurend in evenwicht. Het verschil was steeds maximaal 1 doelpunt. Ruststand 10-10.

Traveler
Vermeldenswaard was het debuut van Jisse Hof nog net 14 jaar en speelster van de Twentse selectie.

Na de rust kwam Kwiek veel beter in het spel en na afstand. In die fase vergaten de Bornse dames doelpunten te maken. Het team liep zo maar weg naar een 10-16 tussenstand, pas daarna ging Borhave weer scoren.

In het verloop van de tweede helft bleef Kwiek duidelijk maken alleen met winst te willen vertrekken, en die winst kwam geen moment in gevaar. Helaas werd een veel te harde verdedigende actie van een Kwiek speelster tijdens een break-out “slechts” bestraft met een 2 minuten tijdstraf. Hier was een rode kaart voor deze speelster meer voor de hand liggend, deze overtreding was overigens in het geheel niet passend in het beeld van de wedstrijd.

Kwiek won duidelijk, de eindstand was 16-24.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %