0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

Borhave-Bevo-maart-2014kZondag middag speelden de dames van Borhave de derde wedstrijd in de nacompetitie tegen Bevo. Vooraf stond al vast dat Borhave de leiding in de ranglijst zou behouden, want naaste belager Bentelo had in Raalte verloren.

De dames van Borhave (verzwakt door de afwezigheid van Tara Grashof en Cynthia Snippert) konden geen moment de indruk wekken de leider in de nacompetitie te zijn. Te gehaast, onnauwkeurig en soms mat werden er gedurende alle fases van de wedstrijd kansen gemist, maar ook volkomen onnodig balverlies geleden.

Bevo dat wel geconcentreerd en gedreven speelde maakte daar gretig gebruik van

Met op goal de 13 jarige Danique Trooster, de Twentse selectie speelster die haar debuut in het damesteam maakte wisten de Bornse dames tot 2-2 gelijk op te blijven gaan. Al in het begin van de wedstrijd wist Bevo de leiding te nemen. Borhave miste in die fase enkele opgelegde kansen. Bevo wist de genomen voorsprong gestaag uit te breiden tot een ruststand van 11-20.

Na de pauze leek Borhave alsnog weer op te veren, maar die opleving was van korte duur bij 13-20 ging het missen van opgelegde kansen en het leiden van onbegrijpelijk balverlies weer onverminderd door. Uiteindelijk kwam er een verdiende 24-32eindstand op het scorebord, Borhave had de schade in de 2e helft weten te beperken. Debutante Danique kon terugzien op een goede wedstrijd, maar ze was niet in staat de collectieve offday van de veldspelers te compenseren.

Na dit weekend is de spanning in de nacompetitie weer volledig terug.

De stad is: Borhave 4 uit 3, Bevo en Kwiek 3 uit 3, Bentelo 2 uit 3.

De volgende en tevens laatste thuiswedstrijd in de nacompetitie is gepland op zondag 6 april in Borne 14.00 uur tegen Kwiek

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %