Dames Borhave oefenen sterk in thuishaven
0 0
Read Time:1 Minute, 51 Second

Dames Borhave oefenen sterk in thuishavenMet ruime winst in alle drie duels en een geslaagd trainingsweekend

In het afgelopen weekend speelde Borhave 3 trainingswedstrijden in Borne. Nog niet alle spelers waren aanwezig, een aantal spelers ontbraken ten gevolge van vakanties en/of kleine blessures. Daarnaast ontbraken natuurlijk ook de langdurig geblesseerden. Aangevuld met eigen jeugdspelers trad Borhave vrijdagavond aan tegen HV Bentelo. Bentelo was bereid de plaats in te nemen van Voorwaarts Twello die helaas moesten afzeggen. De buur vereniging staat nog aan het begin van de voorbereiding en werd met 39-16 door de thuisploeg verslagen. De Bornse dames speelden snel en sterk en scoorden veel, Bentelo had weinig in te brengen.

Zondag volgde een minitoernooi met als deelnemers PSV Recklinghausen, Tukkers Albergen en Borhave. In de eerste wedstrijd speelde Borhave tegen de Duitse gasten. Twee weken geleden speelden de Bornse dames in Recklinghausen tegen deze ploeg, daar kwamen ze niet veder dan een gelijk spel, vandaag was dat anders. Borhave verpletterde de gasten, zowel aanvallend als verdedigend was de thuisploeg superieur. Ook de jeugdspelers kwamen ruim aan het spelen, en ook in die fases liep de voorsprong op. Eindstand 39-19.

In de tweede wedstrijd speelden PSV Recklinghausen en Tukkers Albergen tegen  elkaar, deze wedstrijd was meer in balans, Tukkers vocht voor wat het waard was maar moest de meerdere erkennen in de Duitse ploeg, 26-21.

Weinig wissels tegen de Tukkers

Als sluitstuk van het weekend speelde Borhave nog tegen “De Tukkers”, deze Twentse ploeg wil dit seizoen strijden om promotie naar de eerste divisie, maar kwam in het treffen tegen de Bornse eredivisionist duidelijk te kort. Borhave spelend met maar één veldwissel speler won met 34-17.

Al met al een goed trainingsweekend met leuke resultaten maar vooral ook een weekend waarin het nieuwe team speelpatronen kon oefenen. Een weekend waarin de spelers verder naar elkaar toe konden groeien in de wedstrijd situatie. Priscilla ter Elst kon weer aanhaken bij het oude spelletje Daphne Nijenhuis toonde zich uiterst doeltreffend vanuit de rechter hoek, Jazzlynn Berfelo liet zien wat het voordeel is van een goede linkshander op de rechterhoek en met Eslie Wissink staan er nu twee gelijkwaardige doelverdedigers beschikbaar. Tevens liet de eigen A-jeugd zien direct inzetbaar te zijn

 

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %