0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

Zaterdagavond trad de Bornse formatie in Kwintsheul (Westland) aan tegen grootmacht Quintus. Quintus is een sterke vereniging die bij de dames al vele jaren tot de absolute top behoort. De tukkers wisten dus dat het vanavond geen eenvoudige opgave zou worden om een goed resultaat neer te zetten. Het verlies met een verschil van 7 doelpunten is in dat licht gezien acceptabel.

Foto gemaakt door: Stef Hoogendijk – HANDBALFOTO.NL

Na enige inleidende schermutselingen wisten de gasten de score te openen via de 21 jarige, linkshandige Daimy Nijland, uit Glanerbrug. Quintus nam na deze eerste treffer het heft in handen en liep vlot weg naar 9-4 na 15 minuten. Even leek het er op dat Quintus de gasten zou gaan overlopen maar het Bornse team liet zien gerijpt te zijn, ze laten zich niet meer gewillig naar de slachtbank leiden. Na een time-out kwam de ploeg weer tot op 3 doelpunten terug, 10 -7.

De eerste helft verliep verder volgens een herkenbaar patroon, waarbij Quintus de voortrekker was maar Borhave niet los liet. Bij rust was de stand 15-12.
In de tweede helft bleef de status quo in stand, halverwege was de stand 22-18. Na een time-out vergrootte Quintus in een korte periode, de voorsprong tot 7 doelpunten maar daar bleef het ook bij.
Het slotpunt was een treffer van Lisanne Legtenberg die de 31-24 scoorde. Een verlies maar wel draaglijk, en in vergelijking met vorig seizoen een enorme verbetering, toen verloor Borhave met 39-24 uit in Kwintsheul.

De volgende wedstrijd staat vanwege de Europese verplichtingen van een aantal teams pas gepland op zaterdag 28 oktober, dan speelt Borhave uit in Wognum (Noord-Holland) tegen SEW. De volgende thuiswedstrijd is op 5 november, dan is E&O uit Emmen om 13.00 te gast in Borne.

 

[event_results id=”6502″ align=”none”]

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %