0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Voor de handbalsters van Borhave begon vandaag de serie van 3 wedstrijden tegen de directe concurrentie in de top van de eerste divisie van de handbalcompetitie. Met Bevo (Panningen) kwam de nummer 4 van de tussenstand naar Borne. Een team waartegen Borhave thuis doorgaans de winst kan pakken, zo ook vandaag.

Voor beide ploegen is het belang van de komende wedstrijden duidelijk, de teams waren dus zeer gemotiveerd voor dit duel. Met de 14 jarige Carlijn Maas als vervanger van Moud Vlaskamp, die vanwege werkverplichtingen niet aanwezig kon zijn, gingen de Bornse dames voortvarend van start. Het team nam een 2-0 voorsprong alvorens Bevo voor het eerst tot scoren kon komen in deze wedstrijd die wederom gedomineerd werd door de verdediging van beide teams. Borhave had vanaf het eerste fluitsignaal het initiatief  en stond dat ook niet meer af. Bij rust stond een 13-9 voorsprong op het scorebord.

Na rust was het beeld gelijk waarbij Borhave na 3 minuten begon aan de inmiddels bekende sterke fase in de tweede helft. Binnen 7 minuten hadden de Bornse speelsters de tegenstander op de knieën bij een 21-11 tussenstand. De wedstrijd was daarmee gespeeld.

In het resterende deel vervielen de Bornse dames wederom in de oude val, het niet afmaken van de geboden mogelijkheden, Mede daardoor kon Bevo zich enigszins herstellen. Na 2 x 30 minuten was een dragelijke 29-22 de eindstand.

De volgende thuiswedstrijd vindt plaats op zondag 8 februari om 14.00 uur. Op die dag staat de wedstrijd tegen koploper Kwiek uit Raalte op het programma. De dames van Borhave rekenen dan wederom op de steun van het thuispubliek.

Dit artikel is ingezonden door Marcel Varenhorst

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %