0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

Bij de competitiestart van de eredivisie zaterdag 23 september in Borne, ontving Borhave  Cabootergroep Venlo. Beide ploegen hebben de top-zes in de competitie als ambitie.

Het werd een aantrekkelijke wedstrijd, twee ploegen met een sterke verdediging en de wil om te winnen. Borhave startte sterk en kwam met 1-0 voor te staan. Vervolgens troffen de Bornse dames drie keer de paal, waarna  het tien minuten duurde tot Venlo de gelijkmaker produceerde 1-1. De thuisploeg bleef missen, mede ten gevolge van de uitstekende doelvrouw van Venlo. Hierdoor wist Venlo na een kwartier een 2-5 voorsprong te nemen. Deze tussenstand was geen weergave van de krachtsverhoudingen. Na 20 minuten was het evenwicht weer hersteld, 5-5. In het verdere verloop van de eerste helft hielden de ploegen elkaar in balans, de ruststand was 10-11. Borhave bleef goed spelen en kansen missen.

Borhave - Cabootergroup handbal Venlo
Foto: Herman Zandhuis

De tweede helft werd een kopie van de eerste, Venlo nam een voorsprong van drie doelpunten en Borhave neutraliseerde die (14-14). Halverwege de tweede helft nam Borhave langzaamaan het initiatief, dat resulteerde in een voorsprong van 2 doelpunten twee minuten voor tijd. Venlo kwam terug tot op 1 doelpunt en Borhave miste vijftig seconden voor tijd de kans de wedstrijd op slot te gooien doordat wederom de paal geraakt werd. In de laatste seconde maakte Venlo de gelijkmaker 21-21. Een terechte eindstand, de thuisploeg had te veel kansen nodig vandaag.

 

Volgende week zaterdag speelt Borhave uit in Kwintsheul tegen Virto/Quintus.

De volgende thuiswedstrijd is pas op 5 november, dan bezoekt E&O Borne. De competitie ligt in oktober stil vanwege interlands en Europacup.

[event_results id=”6501″ align=”none”]

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %