0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Zaterdag 15 november moesten de dames van Borhave opnieuw naar Deurningen, nu voor de competitiewedstrijd. Na het verlies van donderdag in de bekerwedstrijd had het Bornse team iets recht te zetten, maar DSVD is een goede en onverzettelijke ploeg.

Het werd opnieuw een mooie  wedstrijd van teams die vol voor de winst gingen, maar ook twee teams die elkaar zeer goed kennen. Datzelfde geldt vanzelfsprekend ook voor de coaches.

De ploegen zijn aan elkaar gewaagd en dat was ook het beeld van de wedstrijd, geleid door een uitstekend arbitraal duo.

De wedstrijd was gedurende de volledige 60 minuten in balans, het maximale verschil was drie doelpunten.

Na een ruststand van 17-16 was ook de tweede helft qua scores gelijk opgaand. Eline Legtenberg incasseerde na 12 minuten in de tweede helft haar derde 2 minuten tijdstraf waardoor automatisch het rood volgde. De uitsluiting van deze doorgaans veel scorende speelster maakte het voor de Bornse dames niet eenvoudiger. De wedstrijd bleef echter in balans tot het eindsignaal bij een stand van 32-30 klonk. Een stand waarop niets af te dingen valt. DSVD was al met al wel de terechte winnaar van deze derby.

De volgende thuiswedstrijd vindt plaats op zondag 23 november om 14.00 uur. Tegenstander is dan PSV.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %