0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second

Daphne Nijenhuis naar Borhave!Selectie versterkt met komst van Daphne Nijenhuis!

Met de komst van de 28-jarige Daphne Nijenhuis heeft Borhave de selectie voor het komende seizoen opnieuw weten te versterken met een echt regionale speler. Nijenhuis is een ervaren regionale topspeler die vaak vanuit de linkerhoek of linker opbouw speelt.

 

Daphne stelt zich voor:

Daphne Nijenhuis is 28 jaar en woont samen met vriend Jeroen in Hengelo. Haar positie is linkerhoek maar ze kan ook op de linker opbouw goed uit de voeten. Op haar zesde is Daphne begonnen met handballen bij DSVD in Deurningen. Vele jaren speelde ze er met veel plezier, maar in 2012 besloot Daphne een nieuw avontuur aan te gaan bij HV Bentelo. Na vier mooie seizoenen koos ze er in 2016 voor om terug te keren naar het oude nest: DSVD. Het seizoen 2016-2017 was een pittig seizoen waarin DSVD tot twee keer toe de kans had om te promoveren naar de eredivisie. De kampioenstitel ging naar Foreholte en in de nacompetitie was het E&O die aan het langste eind trok. Ondanks de teleurstelling had ze het naar haar zin, ze kon weer met vriendinnen en oud teamgenoten handballen.

 

Hoogst haalbare

Daphne is echter ook eerzuchtig, ze wil graag het hoogst haalbare en dat was altijd  al spelen in de eredivisie. Helaas lukte dit met DSVD niet, maar nu krijgt ze de kans dit alsnog te doen met Borhave. “Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging!”

 

Elke Peeters – Speelster

Blessure 

De komst van Daphne is extra welkom nu Elke Peeters ten gevolge van een val van de fiets een afgescheurde knieband heeft opgelopen. Elke Peeters is naar verwachting voor vijf á zes maanden uitgeschakeld. Peeters wordt dinsdag geopereerd in de kliniek van hoofdsponsor OCON in Hengelo, Wij wensen haar een goed en spoedig herstel!

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %