0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Borhave moest het de eerste competitiedag van het nieuwe jaar opnemen tegen Westlandia uit Naaldwijk. Deze ploeg staat op de voorlaatste plaats in de competitie.

De wedstrijd was eigenlijk nauwelijks een wedstrijd, het verschil was veel te groot, Westlandia was onmachtig en speelde vaak fantasieloos tegen een Borhave dat zich niet in staat wist het grote verschil ook in voldoende doelpunten te weerspiegelen. Vlot werd er afstand genomen, en die afstand bleef gestaag bestaan ondanks het schrikbarend grote aantal gemiste open kansen. Regelmatig mochten de toeschouwers echter ook oogstrelende combinaties bewonderen, te vaak niet bekroond met het verdiende doelpunt. Bij rust was de stand 13-6.

In de tweede helft leek Westlandia terug te willen komen, het team maakte enkele fraaie doelpunten en wist op 15-10 de achterstand enigszins te verkleinen, hierna namen de Bornse dames het heft definitief in handen. Gebruik makend van alle spelers en veelvuldig doorwisselend was de veldbezetting soms wat rommelig, dat had echter geen invloed op het resultaat. Vrijwel alle spelers kwamen tot scoren en daarmee was de overwinning een nuttige en een goed begin in het nieuwe jaar.

Doordat opponent Quintus thuis gelijk speelde tegen streekgenoot Bentelo staan de Borhave dames nu weer op de tweede plaats in de competitie op basis van het doelsaldo. Koploper Kwiek heeft drie punten voorsprong

Volgende week spelen de Bornse dames in Wateringen tegen VELO.

De volgende thuiswedstrijd vindt plaats op zondag 18 januari om 14.00 uur. Op die dag staat de wedstrijd tegen United Breda op het programma.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %