Borhave jongens B1 staan bovenaan in de competitie en zijn a.s. zondag vrijwel zeker van het kampioenschap.

De meiden van B2 speelden afgelopen weekend in De Lutte en wonnen de wedstrijd met 13-15. Na 16 wedstrijden staan de dames met 32 punten ruim bovenaan in de competitie en is het voor de nummer 2 (De Lutte) niet meer mogelijk om ze in te halen. Dames B2 kan zich met 8 punten voorsprong nu al kampioen noemen.

De jongens B1 hebben nog een ongeslagen status maar die status was afgelopen zondag in gevaar. Directe concurrent Reehorst was de tegenstander zondag. De uitwedstrijd in Ede was een pittige wedstrijd. Al snel liepen de jongens uit met twee tegen nul maar door te snel spel slaagde de jongens niet in om verder uit te lopen. De wedstrijd ging gelijk op en de jongens uit Borne kwamen zelfs achter te staan. Tien minuten voor tijd lukte het de jongens pas uit te lopen van een 19 – 19 naar 20 – 26 en wonnen ze de wedstrijd met 20 tegen 27. De jongens moeten nog één wedstrijd winnen om kampioen te worden en hopen dat komend weekend te doen tegen HCW uit Winterswijk.

Om 14:25 (aansluitend op dames 1) spelen Borhave jongens B1 hun kampioenswedstrijd en zullen, bij winst, worden gehuldigd. Om 16:40 spelen de dames van de B2 een wedstrijd tegen Dynamiek B1 en na de wedstrijd zullen hun gehuldigd worden.

Be there!