Borhave - VZV
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Zaterdag 15 februari heeft Borhave gewonnen van Quintus met 26-23, door de winst op Quintus heeft Borhave zich op doelsaldo geplaatst voor de kampioenspoule. Na de spannende wedstrijd was de ontlading groot. Nu 4 jaar in de eredivisie en dit is de tweede keer dat Borhave zich plaatst bij de top 6 van Nederland.

Morgen moet Borhave spelen tegen nummer drie: JuRo Unirek/VZV. Omdat JuRo Unirek/VZV nog speelt in de EHF challenge cup wordt de wedstrijd tegen Borhave op een doordeweekse dag gespeeld.

De spelers van JuRo Unirek/VZV hebben dan ook een veel zwaarder programma dan Borhave, JuRo Unirek/VZV speelt morgen tegen Borhave voor de competitie en moeten komende zaterdag spelen voor de kwartfinale in de EHF challenge cup. In de bekercompetitie is JuRo Unirek/VZV uitgeschakeld door Quintus dames 1.

Met dat vooruitzicht heeft Borhave misschien een klein voordeel. Hoe dan ook, de Borhave dames zullen er alles aan doen om een goede wedstrijd te spelen en een mooi resultaat te behalen tegen het sterke JuRo Unirek/VZV.

Ondanks dat de wedstrijd op een doordeweekse dag wordt gespeeld hebben de dames wel jullie support nodig. We hopen jullie dan ook allen te zien woensdag om 20.00 uur in ‘t Wooldrik te Borne.


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %