0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

 

De eerste wedstrijd van 2018 moesten we naar Hengevelde naar WHC D1, de eerste wedstrijd hadden we dik van hen verloren 5-19.

De meisjes begonnen goed aan deze wedstrijd, met het verdedigen gaat het steeds beter en Sara (verving de zieke Carlijn) keepte heel goed zodat de ruststand nog maar 5-3 was.

De tweede helft kunnen we erg kort over zijn, er ging van alles mis en WHC scoorde er rustig op los zodat 17-4 de eindstand was.

Zondag 14 januari een thuiswedstrijd tegen Avanti Wilskracht D2. De eerste wedstrijd tegen hen werd nipt verloren met 15-14 dus vandaag zouden er misschien wel weer punten bij kunnen komen.

Borhave begon goed aan de wedstrijd en kwam verdiend op de 1-0, deze stand stond na tien minuten nog steeds op het bord, dus we scoorden zelf nog niet veel maar we gaven ook weinig kansen weg. Avanti kon toch de 1-1 maken en niet veel later de 1-2.

De meisjes van Borhave lieten de kopjes niet hangen en maakten al snel de 2-2, hierna begon het wat lekkerder te lopen want met de rust was de stand 6-2.

De tweede helft was het Avanti die de eerste goal maakte en die begonnen de tweede helft ook veel fysieke te spelen, ze hadden veel overtredingen nodig om de meisjes van Borhave te stoppen. Ook de tweede helft had Carlijn weer een paar mooie reddingen en konden we zelf nog een aantal keren scoren en werd de eindstand 11-5 en zijn de eerste punten van 2018 een feit.

 

Met dank aan Sandra Steenwelle voor het insturen!
Ook een wedstrijd verslag op de site? Mail ons op webmaster@borhave.nl!

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %