0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Het lopende seizoen nadert zijn ontknoping in de eredivisie, maar de eerste twee spelers hebben gemeld dat ze volgend seizoen over zullen stappen naar het Geel-Blauw van Borhave. Het betreft de 25 jarige Liza Falkman en de 24 jarige Kim te Wierik, beiden uitkomend voor buurvereniging Bentelo in de eerste divisie. Beide spelers stellen zich al vast voor:

Foto: Stef Hoogedijk

Liza Falkmann kwam de afgelopen zes seizoenen uit in de eerste dames selectie van H.V. Bentelo waarmee ze in de eerste divisie mogen uitkomen. De 25 jarige inwoner van Bentelo is een multi-inzetbare rechtshandige speelster. Falkmann kijkt uit naar haar eredivisie debuut bij Borhave: “Volgend seizoen mag ik me aansluiten bij Borhave waar ik een nieuwe uitdaging aan ga en daar heb ik heel veel zin in!”

Kim te Wierik komt ook over van de wit/blauwe club uit Bentelo. De 24 jarige inwoner van Hengevelde begon haar handbal carrieren bij WHC in Hengevelde. Na enkele jaren uit te komen voor de eerste dames selectie van WHC besloot ze in 2016 de overstap te maken naar H.V. Bentelo. Te Wierik kijkt er uit naar de uitdaging en de mooie kans: “Volgend seizoen zal ik van start gaan bij Borhave, het lijkt mij een mooie kans en uitdaging om mee te mogen draaien in de eredivisie en ik heb er dan ook veel zin in!”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %