Foto: Herman Zandhuis

Speciaal voor leden van H.V. Borhave heeft Kievit sport de indoormaand! Het team van Kievit sport zou de gehele maand September klaarstaan in een veilige winkel waar ze zich houden aan de RIVM-richtlijnen. Tijdens deze maand zou het team klaar staan voor al onze leden en 20% korting bieden op de nieuwste collectie zoals ze dat normaal doen tijdens hun indoordagen.

Kievit Sport is een sportwinkel in Hengelo die er alles aan doet om blessures te voorkomen en de prestaties te verbeteren. Het team van Kievit Sport bestaat uit specialisten met veel kennis op het gebied van de juiste sportuitrusting voor jouw lichaam.

In deze maand krijg jij een gratis individuele screening. Deze screening bestaat uit een volledig functieonderzoek, een drukmeting en een videoanalyse. Naar aanleiding van deze screening komt er een advies naar voren, waar vervolgens de juiste schoen op wordt gebaseerd.

Deze maand heeft Kievit Sport de nieuwste indoorschoenen- en accessoirescollectie klaar staan. Gedurende deze maand krijg je gratis schoenadvies én 20% korting bij aankoop van een paar schoenen uit de nieuwste collectie.

Aanmelden? Ga naar kievitsport.nl/#afspraak en vul het formulier onderaan de pagina in. We hopen natuurlijk op een zo groot mogelijke opkomst.