0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second
Foto: Herman Zandhuis

Het was zaterdagavond zoals altijd weer gezellig in sporthal ’t Wooldrik in Borne, de thuisbasis van Borhave. De dames wilden graag goed voor de dag komen in dit eerste thuisduel van het seizoen. Handbal Venlo had duidelijk andere bedoelingen. De gasten waren in dit duel afgetekend in staat aan hun doelstelling te voldoen.

Borhave begon aardig aan het duel en miste in de eerste minuten opgelegde kansen. Het waren echter de gasten uit Noord Limburg die de score wisten te openen.. Borhave wist nog weer gelijk te komen maar (1-1) maar dat was ook direct de laatste gelijke stand.

Gestaag wisten de Venlose speelsters het initiatief te bestendigen, maar in de laatste vijf minuten van de eerste helft liep het verschil in razend tempo op tot zes treffers (8-14). Het verschil bij rust bleek definitief.

Borhave weet ook na rust onvoldoende een vuist te maken.
Na de pauze consolideerden de gasten hun greep op de wedstrijd en liepen zelfs verder uit tot tien doelpunten verschil, Borhave speelde daarmee een verloren wedstrijd. Het eindresultaat was 19-27.

Borhave speelt komende zondag 22 september om 14.00 uur in Volendam. De volgende thuiswedstrijd staat gepland op zaterdag 5 oktober om 19.30 uur in ’t Wooldrik tegen Voorwaarts uit Twello

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %