0 0
Read Time:2 Minute, 20 Second

Borhave is een club in ontwikkeling. We willen het sportcafé omtoveren tot ons eigen ‘home’; meer trainen met de jeugd; onze trainers en leiders meer mogelijkheden bieden en een feestje maken van alle thuiswedstrijden zondag! Hiervoor hebben we behalve enthousiasme en inzet van iedereen die Borhave lief is, ook meer geld nodig. Niet door de contributie te verhogen, maar door meer sponsoren aan te trekken. Behalve de hoofdsponsor, teamsponsoren en bordsponsoren, willen we komend seizoen ook  een Club van 100 en de Club van Goud toevoegen.

Club van 100.
De Club van 100 is een gezelschap van mensen die onze club steunen door jaarlijks 100 euro te doneren. Hiervoor krijgen ze een eervolle vermelding op het Club van 100 – bord, dat in de hal wordt geplaatst en een seizoenkaart voor de thuiswedstrijden van Dames 1.
We denken hierbij vooral aan mensen, particulieren die Borhave een warm hart toedragen. Dit kunnen ook ouders, opa’s, oma’s, buren, vrienden en kennissen van leden van Borhave zijn.

Een Club van 100 sponsor is 1 webshop punt waard.

 

Spandoek of Bord (tenminste 3 jaar)

Spandoeken worden tegen de muur gehangen; borden langs de zijlijn van het speelveld geplaatst. Nieuwe spandoeken of borden worden gemaakt voor tenminste 3 jaar, kosten € 200.= per jaar + aanmaakkosten (1ste jaar). Deze sponsoren zijn over het algemeen niet geïnteresseerd in een seizoenkaart. Wel krijgen ze een vermelding in het wedstrijdboekje.

Denk bij deze sponsoren vooral aan winkeliers en bedrijven. Ken je bedrijven of winkeliers in Borne die misschien wel iets voor onze club willen doen vraag hen dan als spandoek/bordsponsor.

Spandoek of Bord sponsoren zijn 2 webshop punten waard.
Club van Goud.
De Club van Goud zijn sponsoren die voor € 500.= per jaar de club steunen. Hiervoor krijgen zijn een vermelding op de website (maandelijks tussen de 7000 en 10.000 keer bekeken), een advertentie in het programmaboekje en een vermelding op de Club van Goud banner, dat in de sporthal komt te hangen. Bovendien krijgen zij de beschikking over een seizoenkaart voor de thuiswedstrijden van Dames 1. Voor hen organiseren we jaarlijks een sponsorbijeenkomst rond een top-thuiswedstrijd van Dames 1.
Bij Club van Goud sponsoren denken we vooral aan winkeliers en bedrijven. Ken je mensen met een eigen bedrijf, vraag je werkgever, wie weet willen ze jouw cluppie wel steunen.

Een Club van Goud sponsor is 3 webshop punten waard.

Wat kun jij doen?
Wanneer je ons helpt sponsoren te ontdekken dan is dat Borhave wel iets waard. Zo kan je met 2 webshop-punten al een gratis badlaken afhalen. Voor 3 webshop-punten wordt dit een training-shirt met je eigen naam.

Doe mee en doe jezelf en Borhave een groot plezier en werf een sponsor (of meerdere).

Sponsoren kun je aanmelden op sponsor@borhave.nl

 
Namens Borhave hartstikke bedankt.

Marco Buitelaar (Sponsorcommissie)

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %