0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

De eerder voor maart aangekondigde spelleiderscursus is verschoven naar april en van de maandagavond naar de woensdagavond. De cursus wordt gegeven door Freddy Legtenberg en zal in onze eigen sporthal plaats vinden van 20:00 tot 21:00 uur op deze datums: 1 april, 8 april en 15 april. De eventuele praktijktest gaat zondag 19 april in onze sporthal afgenomen worden.

Er hebben zich zich 11 personen opgegeven voor de cursus. Er kunnen eventueel nog meer kandidaten meedoen, meldt je dan even per e-mail aan bij Fons.

Voor jeugdspelers en teamcoaches en teambegeleiders is deze cursus belangrijk omdat je vanaf komend seizoen als A-jeugdspeler of als coach/begeleider vanaf de C-jeugd VERPLICHT bent om de Handbalmasterz-Spelregeltest met succes gedaan te hebben!! Kijk voor meer info hiervoor deze website. Als je deze jeugdspelleiderscursus nu volgt, heb je daar een goede basis aan om de Handbalmasterz-Spelregeltest ook te halen.

Natuurlijk hopen we dat we voor komend seizoen ook de nodige jeugdspelleiders erbij gaan krijgen. Als je hiervoor slaagt én je geeft ons aan dat je ingezet kunt worden als jeugdspelleider, wordt je vanaf komend seizoen vrijgesteld van zaaldiensten! Diegenen die liever niet als spelleider ingezet gaan worden, zullen wél ingezet gaan worden voor zaaldiensten.

Let wel even op: diegenen die slagen voor deze spelleiderscursus moeten nog steeds de Handbalmasterz-Spelregeltest doen in het jaar dat ze qua leeftijd A-jeugdspeler worden! Je hoeft niet te wachten tot je die leeftijd hebt, je mag het ook gelijk na de cursus doen als alle info nog vers in je geheugen zit.

Heb je nog vragen: je kunt me altijd even aanspreken in de sporthal of een e-mail  / Appje sturen.

 

 

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %