Borhave - NHV logo
0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

De eerdere aangescherpte maatregelen tegen het coronavirus zijn door de Nederlandse overheid donderdag uitgebreid naar het hele land. Dit houdt in dat alle (sport)evenementen met meer dan honderd personen worden afgelast. Deze maatregelen gelden tot in ieder geval 1 april. Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen.

50 jaar Borhave
Op basis van het regeringsbesluit wat hedenmiddag aangaande Corona Virus om 15.00 uur is afgekondigd, is in overleg met jubileumcommissie met directe ingang besloten dat de feest-/jubileumactiviteiten van 28 maart 2020 worden opgeschort tot nader order. Dit betekent dat de feestactiviteiten op 28 maart NIET doorgaan.

Trainingen
Alle trainingen komen ter vervallen tot nader berichtgeving. Maandag 16 maart neemt het bestuur een besluit omtrent trainingen, mede ivm gemeentelijk besluit over eventueel het sluiten sportcomplex tot 31 maart. De gemeente maakt daar komende dagen een beslissing over.

Wedstrijden
Alle handbalwedstrijden tot en met 31 maart zijn afgelast. De F toernooien die niet in sportlink staan zijn ook afgelast. Hiermee volgt het H.V. Borhave en het Nederlands Handbal Verbond de adviezen van het RIVM en het kabinet op.

Actuele informatie
Voor actuele informatie over de ontwikkelingen rond het coronavirus in Nederland kunt u terecht op de website van de Gemeenschappelijke Gezondheidsdienst (GGD). Vragen over het coronavirus? Bel dan het landelijke informatienummer: 0800-1351.

Hou onze website, Facebook pagina en Instagram in de gaten voor verdere informatie omtrent trainingen en andere activiteiten.

Wat kan jij doen om een besmetting te voorkomen?

  • was je handen regelmatig
  • hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik meteen weg
  • raak je neus, mond en gezicht zo min mogelijk aan
  • geef elkaar geen hand

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %