0 0
Read Time:57 Second

dscn1887Afgelopen dinsdag was de Algemene Ledenvergadering van Borhave in het vernieuwde sportcafé. 

Contributie licht omhoog.
Na goedkeuring van de begroting en het goedkeuren van de verhoging van de contributie met 1 euro per maand per lid, gaf zowel de jeugdcommissie als de sponsorcommissie uitleg over het afgelopen jaar. Bovendien kondigde Marco Buitelaar namens de sponsorcommissie aan dat er de komende maanden wordt gewerkt aan een kledingplan, hierover worden de leden begin 2017 uitgebreid geïnformeerd. 

Freddy Legtenberg besprak de stand van zaken met betrekking tot het nieuwe sportcafé. Marcel Varenhorst en Miep Blenke werden unaniem herkozen als penningmeester en secretaris.

Huldigingen!
Daarna was het tijd voor huldigingen: Gerrit Gerrits voor zijn 40 jarig lidmaatschap (en dat bij een vereniging die 46 jaar bestaat ), Willem Nijenhuis als Lid van Verdienste; keeperstrainer, leider dames 2, maker van het programmaboekje en allround klusser en Freddy Legtenberg werd benoemd tot ere-voorzitter; voorzitter van onze club van 1998 tot 20dscn188115.

De ere-voorzitters (ook ere-voorzitter Jan ter Stal ) en Willem Nijenhuis kregen hiervoor het Borhave speldje opgespeld. 

Al met al een drukbezochte en levendige vergadering.

Foto’s kunt U bekijken op onze Facebook pagina. www.facebook.com

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %