0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

silasJeugdkamp en NK Beachhandbal vormen de seizoen afsluiting voor de Bornse handbaljeugd.
Komend weekend is vormt de actieve afsluiting van het handbalseizoen voor de jeugd van Borhave. Het jeugdkamp was al vastgelegd op het eerste weekend van juli, maar in maart dit jaar is het Nederlands Kampioenschap Beachhandbal verplaatst naar hetzelfde weekend. De eerste teams per leeftijd categorie hebben de kans gekregen zich via Ranking toernooien te kwalificeren voor het NK en dat is gelukt!

Vijf jeugdteams gekwalificeerd voor NK2016 in Biddinghuizen.
De Borhave jeugd heeft zich met meisjes D, C en B geplaatst voor het kampioenschap maar ook met Jongens C en D. Dat zijn alle teams die zich konden kwalificeren. Onder de deelnemers natuurlijk ook Silas Speckmann, die als 13 jarige deel uitmaakt van de Nationale Beachhandbal selectie jongens onder 16.

Het Meisjes C team dat 2 jaar geleden in vrijwel dezelfde samenstelling Nederlands kampioen in de meisjes D categorie werd is natuurlijk van de partij.
Alle teams zullen hun uiterste best doen om titels in de wacht te slepen.

jeugdkamp 2012Jeugd Handbalkamp in Rijssen georganiseerd door Damesselectie!
De teams die niet actief zijn op het Flevostrand vertrekken vrijdagavond naar het Jeugdkamp in Rijssen. Het Borhave jeugdkamp is wederom georganiseerd door de Damesselectie. Zowel de jeugd als de dames hopen op een fijn weekend, met iets minder aanwezigen, maar een aantal spelers zullen zaterdag na afronding van het NK alsnog aansluiten bij het kamp.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %