We gaan weer op kamp en wel op 31 augustus 1-2 september 2018. Dit keer gaan we naar De Langeberg te Rijssen. Gezien het grote succes van de afgelopen jaren verwachten wij dit jaar weer een grote opkomst.

Wil je liever niet slapen, of maar 1 nachtje dan kan dat natuurlijk ook, geef dat dan wel even door, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. De volgende dag sluit je dan gewoon weer gezellig aan…geen enkel probleem!

Aanmelden doe je middels de e-mail naar cberlauwt@hotmail.com onder vermelding van je naam en het team waarin je speelt. Graag willen we de aanmelding vóór 30 juli 2018 binnen hebben, en dient het geld vóór 20 augustus 2018 overgemaakt te zijn op rekening NL03RABO0154980005  Jeugdkamp Borhave o.v.v. je naam en het team waarin je speelt.

De kosten zijn € 37,50 per persoon, blijf je één nachtje slapen? Dan zijn de kosten € 27,50. Niet blijven slapen maar wel overdag langskomen? Dan betaal je € 10,00 per dag.

Verdere informatie, hoe laat we vrijdag vertrekken, wat je moet meenemen en meer volgt nog en komen op de site te staan.

Voor vragen kun je contact opnemen met Chantal Berlauwt via cberlauwt@hotmail.com