0 0
Read Time:1 Minute, 46 Second

Het jongensteam C1 van Borhave is als enige jongensteam actief in de regio. Enkele jaren geleden handbalden de jongens nog tegen meisjesteams, omdat er in Twente geen enkel jongens C-team bestaat bij de handbalclubs. Sinds 2013 zijn de Bornse handbaljongens ingedeeld in een jongenscompetitie, ze handballen tegen teams uit Gelderland en de Achterhoek. Aangezien in deze streken voor het jongenshandbal blijkbaar meer interesse bestaat en het niveau van die teams hoger ligt, moet het jongensteam C1 van Borhave een behoorlijke strijd leveren bij de wedstrijden. De  jongens zijn inmiddels speltechnisch goed vooruitgegaan waardoor ze in staat zijn er echte wedstrijden van te maken, voor een toppositie komen ze soms net het beetje extra’s te kort. Het team  heeft inmiddels een regionale aantrekkingskracht. Een aantal jongens, die voorheen in meisjesteams handbalden bij hun eigen clubs in Hengelo en Wierden, hebben zich inmiddels bij het team van Borhave gevoegd. Met deze uitbreiding en de extra trainingen, die Borhave op de woensdag voor hun heeft georganiseerd, is het team inmiddels al op een hoger niveau gekomen. Bovendien krijgen ze, naast hun trainer op vrijdag John Nijenhuis, vanaf woensdag een nieuwe trainer, te weten Rik Philips.  Rik heeft ca. 10 jaar in de eredivisie gehandbald. Rik en de spelers hebben er samen alle vertrouwen in dat er binnenkort meer wedstrijden gewonnen gaan worden.

Borhave C1 jongens
Borhave C1 jongens

Om de jongens ook naar buiten toe als een team te presenteren hebben ze afgelopen zondag naast hun sporttenue nu ook allemaal een eigen sporttas gekregen, die gesponsord is door Saskia Vreeman Makelaar 4You. Op de nieuwe groepsfoto staat het trotse team met hun coaches Carolien Oosterik en André ter Braak, de sponsor Saskia Vreeman en de nieuwe trainer Rik Philips.

Naast het jongens C-team is Borhave op dit moment ook een jongens E/D team aan het formeren. Er is nog plaats voor enkele spelers die tussen 8 en 10 jaar oud zijn. Ben je geboren tussen 2003 en 2006: dan is de training op vrijdag van 15.55 uur tot 16.55 uur in sporthal ‘t Wooldrik.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %