0 0
Read Time:57 Second

Afgelopen zondag was het feest in de sporthal, 3 teams vierden hun kampioenschap.

De jongens B van Handbal Twente wonnen zondagmiddag van WHC Den Haag met 34 – 22 en werden kampioen van de landelijke B klasse. Een topprestatie van dit combinatieteam, dat onder leiding van Edwin Kippers en begeleid door Carolien Oosterik volgend jaar in de landelijk A jeugd weer een gooi naar de titel mag doen.

Vorige week was Dames 2 onder leiding van Freddy Legtenberg, al kampioen geworden in de uitwedstrijd tegen Combinatie. Afgelopen zondag werd ook de feestwedstrijd gewonnen van WHC met 29-17. Een prima prestatie van een team dat door zowel Dames 1 als Dames 3 als door de A1 is geholpen dit seizoen. Volgend jaar naar de hoofdklasse.

Dames 3 werd zondag kampioen tegen HCW, ze wonnen met 24 – 15 en staan met nog 1 wedstrijd te gaan 4 punten voor op DSVD 4. Een mooie competitie met een prima kampioensteam dat door Karin Witteveen werd begeleid.

Al met al een prima middag, waar nog lang van werd nagenoten in het Sportcafe, de 3de helft duurde langer dan de hele wedstrijd.

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %