0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second
2013-2014 welp 04 Jeike
Jeike Vije, zondag 19 oktober Welp van de week!

Afgelopen zondag liepen Dames 1 uit tegen Quintus 2 helaas tegen de 2e nederlaag van dit seizoen op en zijn ze momenteel terug te vinden op de 4e plek. Komende zondag (20 oktober, 14:00 uur) spelen ze de volgende partij, dit keer thuis tegen WPK/Westlandia dat met evenveel punten als Borhave (8 uit 6) op plek 5 staat. Dat beloofd weer een spannende partij te worden in de NHV Eerste Divisie!

Zoals gebruikelijk presenteren we een nieuwe “Welp van de week”: dit keer is dit Jeike Vije! Jeike is 8 jaar. leerlinge aan de Jan Ligthartschool en ze handbalt sinds januari 2013 in ons F1 team. Haar grote hobbies zijn: handballen, zwenmmen en spelen met Robine (Welp van de week tegen Internos!).

Wat ze later wil worden weet ze nog niet, maar in elk geval wel gelukkig! H2O (Nickelodeon) kijkt ze graag naar op TV en een bakkie patat gaat er altijd in bij Jeike. Ze traint verder met veel plezier (elke training erbij), is goed in gooien en vangen en aan het einde van de training speelt ze graag een lekker onderling partijtje! Ook deze middag zullen Mama, Papa en  broer Toine haar en Dames 1 komen aanmoedigen.

Jeike veel plezier deze middag bij Dames 1! We hopen dat je een leuke wedstrijd zult zien. Dames 1 veel succes toegewenst!

Komende zondag spelen veel teams van Borhave hun eerste competitiepartij. Klik hier voor het programma van komende week.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %