0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

Zaterdagavond ging de nacompetitie in de eerste divisie van de dames handbalcompetitie van start. De winnaar van de nacompetitie bepaalt in 2 wedstrijden met de nummer 9 uit de eredivisie wie de laatste plek in de eredivisie inneemt.

Het damesteam van Borhave begon met een zeer geduchte uitwedstrijd in Raalte tegen Kwiek. De wedstrijden tussen Borhave en Kwiek zijn altijd spannend, zeker dit seizoen waar Borhave in november thuis verloor (17-19) leverde het uitduel op 24 februari  een remise (29-29) op. Nu in de nacompetitie staat alles weer op “0” Alle elementen voor een handbalkraker waren dus weer aanwezig

De Bornse dames kwamen uitstekend uit de startblokken en namen het initiatief, m dit de gehele eerste helft niet meer af te staan. Dit komt ook tot uiting in de 8-13 ruststand.

Kwiek wist dat het voor een goede uitgangspositie in de nacompetitie te hebben van thuis van Borhave moest winnen,

Het team kwam dus ook met een andere instelling terug na de pauze. Stapje voor stapje kwam de spanning weer terug in de wedstrijd.

Bij het laatste fluitsignaal was de stand 24-25 in het voordeel van Borhave. Een zeer grote stap in het neerzetten van een goed resultaat aan het begin van de ze nacompetitie.

Dinsdagavond is het volgende duel gepland, dan speelt Borhave in Borne tegen Bentelo. Bentelo heeft het eerste duel (tegen Bevo) ook gewonnen. De winnaar van de wedstrijd van dinsdag kan dus afstand nemen in de competitie.

De volgende duels:

Dinsdag 26 maart om 20.00 uur in Borne tegen Bentelo.

Zondag 30 maart in Borne 14.00 uur tegen BEVO

Zondag 6 april in Borne 14.00 uur tegen Kwiek

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %