Stem op Linda Sonder voor clubheld van het jaar en help ons een mooi geldbedrag voor de club te winnen. Het kost je nog geen 2 minuten van je tijd!

Linda Sonder – Teambegeleidster

Waarom dat zal ik je vertellen:
Ik vond dat Linda de titel “clubheld” meer dan iedereen verdient. Handbalster in hart en nieren net als haar zussen. Zij zet zich dag en nacht in voor de club. Ze leeft echt voor Borhave, de club die haar ouders mede hebben opgericht en waar hun kleinkinderen nog steeds actief handballen. Op de dagen dat ze niet op pad is als begeleidster met Dames 1 gaat ze kijken bij haar neefjes en nichtje die haar grote passie voor handbal delen, kris kras door het hele land. Niets is te gek en Richard, haar man, gaat gezellig mee.

Linda heeft een hart van goud en alle kinderen zijn stapel op haar, zo zagen we ook op het jeugdkamp. Linda is het hart van onze club, altijd een luisterend oor voor groot en klein. De petjes die jij op hebt de commissies waarin je zit en al hebt gezeten, oef! Geen uitdaging te groot, geen vraag te gek! Respect! En dat mag best eens gezegd worden. Er zijn heel veel vrijwilligers die ook supergoed werk doen. Maar ik heb jou Linda, ook namens de jongens, genomineerd. Ik hoop dan ook echt dat je super veel stemmen binnenhaalt.

Dankjewel voor alles wat je doet voor onze mooie club!??

 

Ingezonden door: Miranda Hazewinkel


Ben jij het met Miranda eens? Klik hier en stem op onze Linda!