0 0
Read Time:54 Second
Danique (midden) en Lisette (rechts)  prijswinnaars Grote Clubactie
Danique (midden) en Lisette (rechts) prijswinnaars Grote Clubactie

Ook dit jaar heeft Borhave weer een belangrijke bron van inkomsten aan de Grote Clubactie. De totale opbrengst lag dit jaar boven de € 1.500,=!

Alle Borhave teams kregen de opdracht zo veel mogelijk loten te gaan verkopen voor onze vereniging en heel veel leden hebben erg hun best gedaan om er zoveel mogelijk te verkopen. De 3 meiden die de meeste loten verkocht hebben en door Borhave een mooie handbal aangeboden kregen voor de wedstrijd van Dames 1 waren dit jaar: Majle Hof (33 loten), Danique Veenhoven (45 loten) en Lisette Nijhuis (63 loten).

Meiden super bedankt voor jullie inzet. En natuurlijk worden alle leden bedankt voor hun inzet bij de actie! Het team dat de meeste loten verkocht (zowel in totaal bedrag als gemiddelde per teamlid) was dit jaar de C1. Ze mogen wederom een keer op kosten van onze sponsor naar de MacDonalds in Almelo!

Majle prijswinnaar Grote Clubactie
Majle prijswinnaar Grote Clubactie

 

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %