0 0
Read Time:2 Minute, 39 Second

Na vorig jaar promotie te hebben afgedwongen door een kampioenschap konden onze dames dit seizoen hun kunsten vertonen in de 1ste divisie. Door velen gezien als een mooie uitdaging. Toch zeer terecht kampioen geworden, maar 1 wedstrijd verloren, en dan nu de 1ste divisie, wat zal dit gaan brengen.

Vooraf als doelstelling wel de top 6 afgesproken als team. Na een stroeve start hebben wij ons in de kop van de 1ste divisie genesteld. Wij hebben heel even zelfs aan kop gestaan en meestal zo rond de 2de en 3de plaats gebivakkeerd. Na de kerst hebben wij het echter een klein beetje laten liggen als je terug kijkt op het seizoen. Uit bij SEW2 en Internos hebben wij overwinningen laten liggen die echt onnodig waren. Uit eindelijk hadden we dan 2 punten boven de gedoodverfde kampioen op voorhand, DOS gestaan.  Wij op 2 punten achterstand 2de geworden.

Op voorhand had ik hiervoor getekend, maar ja achteraf had er misschien nog wel meer ingezeten. Ik moet dan ook zeggen dat ik apetrots ben op de meiden die een zwaar en lang seizoen hebben gevochten voor wat ze waard waren.

Terug kijken doen we dan nu ook niet meer, want er komt nog een toetje aan. Door onze 2de plek op de ranglijst hebben wij de 1ste periode titel in handen gekregen. Ik ga u niet helemaal uitleggen hoe dit allemaal geregeld is, want dat is een zeer lang verhaal. Wij hebben dus nog 6 wedstrijden voor de boeg.

Via deze weg wil ik dan ook al vast al onze supporters bedanken voor de steun van het gehele seizoen. Zonder jullie steun was het ons allemaal niet gelukt. En dan ook Christine, Monique en Jolande voor de support bij elke uitwedstrijd. Hoe lang de reis ook was ze waren er bij.

Super bedankt. Uiteraard hopen wij dat jullei ons ook nog tijdens de nacompetitie komen ondersteunen zodat wij daar ook nog een mooi resultaat kunnen gaan neerzetten. Hieronder vindt u het (resterende) programma:

dag datum tijd thuis uit plaats uitslag
zondag 14-apr 14:00 Borhave BEVO t Wooldrik 32-23
dinsdag 16-apr 20:00 Kwiek Borhave Raalte 32-20
zondag 21-apr 14:00 Borhave DSS t Wooldrik 25-28
zaterdag 27-apr 20:00 BEVO Borhave Panningen 26-32
donderdag 2-mei 20:00 Borhave Kwiek t Wooldrik
zondag 12-mei 13:00 DSS Borhave Heemskerk

Super bedanktDit wordt tevens mijn laatste kunststukje bij Borhave. Na 4 fantastische jaren heb ik besloten om een andere uitdaging aan te  gaan bij DSVD in Deurningen. Ik wil langs deze weg dan ook iedereen binnen Borhave bedanken, bestuur, sponsoren, speelsters, supporters en wie ik nog meer vergeten ben voor 4 fantastische jaren. Uiteraard ook de dames I en II waar ik 4 mooie jaren mee heb kunnen samenwerken. Een hele leuke mooie homogene groep die wil leren en er bijna alles voor overheeft.De winnaar van deze nacompetitie speelt nog een best of two in de weekenden 25/26 mei en 1/2 juni tegen de nummer 9 van de eredivisie V en L om een plek in de eredivisie van volgend seizoen.

Borhave Dames 1
Borhave Dames 1

Herman.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %